Bor du i Stockholm och behöver renovera din fasad?

Om du är i behov av att renovera din fasad i Stockholm och letar efter en enkel, smidig och snabb lösning så bör du läsa vidare.

Att renovera sin fasad kan göra en otrolig skillnad på fastighetens helhetsintryck och dessutom öka värdet. Men inte bara på grund av de visuella aspekterna utan med hjälp av Stofix tekniskt oöverträffade tegelbeklädnad kan du även påverka fastigheten energiekonomiskt och förlänga fasadens hållbarhet avsevärt.

Stofix tegelfasadsystem muras inte på plats utan levereras i form av moduluppbyggda monteringssystem vilket gör att du slipper att fastigheten omgärdas av byggställningar eller täcks över samt minskar mängden betong- och tegeldamm. Monteringen är snabb och enkel, och utförs med hjälp av personlyft och handverktyg. All montering sker av utbildade montörer och oavsett om arbetet utförs av oss eller någon samarbetspartner så övervakar vi alltid monteringens kvalitet för att säkerställa att varje Stofix fasad ges samma omsorg.

Stofix flexibla fästsystem gör att det kan anpassas till olika typer av fasader och förutsättningar, exempelvis funkar det lika bra om du är ute efter att renovera en fasad på ett äldre hus i Stockholm där väggarna inte är helt lodräta. Vi kan dessutom anpassa fasaden till din fastighet då vi erbjuder alla typer av tegel och ytstrukturer.

Kvalitet och funktion

Stofix fasadsystem har en modern infästningsteknik och en tunn struktur vilket gör det möjligt att skapa en luftspalt som håller din gamla fasad väl ventilerad och gör att en fuktdrabbad fasad får möjligheten att torka ut. Infästningstekniken tillåter även att tilläggsisolera utan att ändra på fasaden vilket ökar fastighetens energieffektivitet genom att undvika värmespill.

Utöver detta har Stofix fasadsystem en fantastisk hållbarhet som överträffar en traditionell tegelfasad. Istället för 30 – 50 år, håller den i hela 50 – 70 år.

Värt att tänka på är att om du är i behov av att renovera din fasad i ett vinterkallt Stockholm så går det lika bra då lyftställningen får ännu bättre fäste och slipper förstöra gräsmattan eller dylikt.

Kontakta oss när du ska renovera din fasad i Stockholm

Vi brinner för att leverera en produkt i framkant, med hög kvalitet och en gedigen hållbarhet. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att renovera din fasad i Stockholm så kontakta oss för en värdering.

Berätta mer

Vill du ha mer specifik information? Vi berättar gärna mer.