Nybyggnation

För nyproduktioner erbjuder Stofix ett stort utbud av lösningar för att tillgodose dina behov. Eftersom systemet är anpassningsbart kan det användas för att klä nästan alla bärande byggnader med ditt val av isolering. En snabb installation och inget separat fundament gör projektet kostnads- och tidseffektivt. Och ju tunnare vägg, desto fler kvadratmeter inne i huset.

 

Fördelarna med Stofix tegelfasadsystem vid nyproduktion:

  • Stofix tegelfasadsystem kan monteras på alla bärande konstruktioner.stofix-nybyggnation
  • Isolering kan läggas till i den utsträckning du själv vill ha det.
  • Den ventilerade väggbeklädnaden säkerställer att både isolering och väggkonstruktion håller sig varm och torr.
  • Luft cirkulerar mellan värmeisoleringen och det yttre skalet.
  • En tillräckligt regnskyddande luftspalt garanterar att vattnet leds bort korrekt även vid extrema väderförhållanden.
  • Samma utseende och känsla som traditionell tegelarkitektur.

Fler kvadratmeter för insidan

Den tunna strukturen hos Stofix tegelpaneler möjliggör större utrymme interiört, alternativt tjockare isolering jämfört med traditionell tegelvägg.

stofix-fler-kvadratmeter-for-insidan

Stofix effektiverar byggnation av industrianläggningar och affärslokaler

Det kostnadseffektivaste sättet att uppföra en byggnad med tegelfasad är att kombinera en Stofix-tegelfasad med Paroc-sandwichelement. Stofix-tegelfasadskivor kan fästas direkt på Paroc-elementets yta. Detta öppnar nya möjligheter att planera och bygga stora byggnader med tegelfasad kostnadseffektivt.

Nya möjligheter för arkitekter

Stofix PAROC Built-OnEtt Paroc-element kombinerat med en fasad av Stofix-tegelplattor ger större möjligheter att förverkliga en personlig tegelarkitektur i affärs- och industribyggnader. Tillsammans erbjuder vi ett effektivt sätt att bygga också stora fasader som uppfyller de moderna byggnadstekniska kraven. Och man behöver inte pruta en tum på byggnadens ståtliga utseende!

Lätt och hållbar

jekta-storsenter-smallEn fasad av Stofix-tegelplattor och en tunnmetallbeklädd Paroc sandwich-elementkonstruktion väger lite – tillsammans bildar de en väggkonstruktion som är upp till sex gånger lättare än traditionella väggkonstruktioner. Redan detta ger en märkbar besparing i fråga om frakt- och byggnadskostnader.

Be om en offert

Konkurrensutsätt ditt nuvarande anbud eller fråga från första början efter en plan för ett byggalternativ.

Berätta mer

Vill du ha mer specifik information? Vi berättar gärna mer.