Fasadrenovering

Fasadrenovering

Stofix tegelfasadsystem har tagits fram för renovering av fasader. Tilläggsisolering ökar byggnadens energieffektivitet, antingen genom att montera Stofix tegelelement över den befintliga fasaden eller genom att demontera den gamla fasaden. Ordentlig luftspalt gör att gamla fuktdrabbade byggnader kan återhämta sig.

Med hjälp av världens mest framgångsrika väggmaterial, äkta tegel, skapar du en underhållsfri och vacker fasad för lång tid framöver.

Stofix – en väl ventilerad tegelfasad

En fasad av Stofix tegelplattor gör en gammal tegelvägg till en modern special stommekonstruktion. En tillräcklig ventilationsspalt torkar konstruktionerna och håller dem torra. En fasad av Stofix -tegelplattor består av äkta tegel, så utifrån ser man ingen skillnad mellan den och en traditionell murning. Hörnen och fönstersmygarna i Stofix -tegelfasaden konstrueras på plats, vilket garanterar ett genomarbetat intryck. Läs mer om Stofix system

Tilläggsisolera utan att ändra på fasaden

Med en fasad av Stofix-tegelplattor kan energieffektiviteten i ett tegelhus avsevärt förbättras. Stofix är tunnare än en traditionell tegelfasad, vilket ger plats för mera värmeisolering inom samma ytterdimensioner. Med Stofix behöver man garanterat inte ge avkall på fasadens hållbarhet – tvärtom.

vanhaseinä

Läs mer om ökad energieffektivitet med Stofix system

Stofix lämpar sig till olika typer av objekt

En fasad av Stofix-tegelplattor kan monteras på olika sätt beroende på objektets behov. Valet av reparationssätt beror alltid i första hand på byggnadens tekniska tillstånd. Bland de reparationsalternativ som uppfyller de tekniska kraven väljs det som bäst svarar mot objektets arkitektoniska och ekonomiska kriterier. Se hur Stofix system kan monteras på er fasad

Begär en värdering av en Stofix-tegelfasad på ert hus

Stofix-gruppen har genomfört fasadrenoveringar i flera årtionden och antalet ökar hela tiden. Fasadrenovering för oss är något vi verkligen kan och vi strävar alltid efter att ha de nöjdaste kunderna samt det perfekta resultatet. Kontakta oss så berättar vi gärna om hur en fasad av Stofix ventilerade tegelfasadsystem kan förbättra just ert hus.

 

Gammal fasad

Ny tegelfasad

Berätta mer

Vill du ha mer specifik information? Vi berättar gärna mer.