Bästa fasadrenovering i Stockholm

Bor du i Stockholm eller någonstans i krokarna och behöver hjälp med en fasadrenovering? Då är Stofix företaget för dig. Vi har såväl lång erfarenhet som kunskap och kompetens för att utföra alla typer av exteriöra renoveringar på husfasader, oavsett om det rör kommersiella fastigheter eller bostadsfastigheter.

Vi vågar påstå att vi har lyckats samla branschens absolut bästa team under vårt tak, bestående av riktigt professionella medarbetare med kompetens utöver det vanliga. Just därför kan vi garantera dig som kund den bästa och mest kvalitetssäkrade fasadrenovering som går att finna i Stockholm. Dessutom ser vi också till att hålla priserna på en konkurrenskraftig nivå som är skonsam för plånboken – vi tycker nämligen att riktigt bra fasadrenovering ska vara tillgängligt för så många som möjligt.

Fasadrenovering utanför Stockholm? Inga problem!

Medan somliga av våra konkurrenter endast tar sig an arbeten innanför tullarna eller precis utanför, satsar vi på ett bra mycket större upptagningsområde än så. Till Stofix kan du vända dig vare sig du är i behov av en fasadrenovering mitt i centrala Stockholm eller längst ut på landet i någon av kranskommunerna.

 Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi arbetar ständigt med att utvecklas och förbättras i syfte att överträffa våra kunders förväntningar och önskemål. Vi tror på en öppen, bra och trevlig dialog med våra kunder och du kan därför alltid känna dig trygg med att vi finns tillgängliga, är lyhörda och sist men inte minst – att vi utför vårt arbete på ett professionellt och fackmannamässigt vis, inom överenskommen tidsram.

En ny typ av fasadrenovering

Stofix verkar i och omkring Stockholm med framtidens fasadrenovering. Vårt moderna tegelfasadsytem har tagits fram speciellt för att optimera en fastighets energieffektivitet samt att hjälpa tidigare fuktskadade byggnader att snabbt återhämta sig. Detta uppnås genom att Stofix tegelfasad har en tunnare design än traditionellt tegel, vilket möjliggör en bredare luftspalt samt frigör mer utrymme för bättre och mer effektiv isolering. Med vår fasadrenovering ger du din fastighet både nytt liv och en ny kostym, med lång hållbarhet och tidlös design i världens bästa och mest använda fasadmaterial.

Låter det intressant? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Berätta mer

Vill du ha mer specifik information? Vi berättar gärna mer.