Professionell fasadrenovering för dig i Mälardalen

En vacker fasad är en essentiell del i att skapa ett gott intryck av en fastighet. Det får genast fastigheten att se fräsch och välvårdad ut och behöver inte vara så omständligt som många tror. Med Stofix prefabricerade tegelfasadsystem är monteringen snabb och enkel utan att tumma på kvaliteten. Det ska vara lätt att utföra en fasadrenovering tillsammans med Stofix i Mälardalen!

Slipp tråkig täckning och byggställningar som omger fastigheten. Vårt moduluppbyggda monteringssystem går snabbt och enkelt att få på plats vilket gör att vi klarar oss med personlyft och enkla handverktyg. Detta innebär att det dessutom blir minimalt med tegel- och betongdamm på platsen.

Vi kan givetvis montera ner din gamla fasad, men det fungerar oftast lika bra att montera ett tegelelement direkt över den befintliga fasaden vilket sparar både tid och är en betydligt tystare process.

Mälardalens smartaste fasadrenovering?

Eftersom en Stofix tegelfasad består av äkta tegel så ser man ingen skillnad om man jämför den med en traditionell murning, dessutom konstrueras hörn och fönstersmygar på plats för att ge ett genomarbetat intryck. Vi kan även se till att den nya fasaden anpassas efter byggnadens särdrag och produceras därför i alla typer av tegel och ytstrukturer.

Men förutom att erbjuda den kanske snyggaste fasadrenoveringen i Mälardalen så är Stofix tegelbeklädnad tekniskt oöverträffat och erbjuder både ett flexibelt infästningssystem, en välventilerad tegelfasad och en ökad energieffektivitet genom tilläggsisolering.

Den flexibla infästningstekniken gör att man kan justera ojämnheter i fasaden och eftersom tegelplattorna monteras på fästskenor kan man dessutom skapa en luftspalt som håller din fasad ventilerad och ger eventuella fuktskador en möjlighet att torka ut.   

Väljer du en fasadrenovering med oss i Mälardalen så ökar du dessutom hållbarheten från 30 – 50 år, som på en traditionell fasad, till 50 – 100 år med en Stofix tegelfasad.

Är det dags att renovera din fasad?

Stofix gruppen har en lång erfarenhet av fasadrenovering och kan ge dig i Mälardalen de bästa förutsättningarna för en fantastisk ny fasad. Vi strävar alltid efter ett perfekt resultat och de nöjdaste kunderna, därför fortsätter vi att ligga i framkant när det gäller både utveckling, kvalitet och hållbarhet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan förbättra just din fastighet genom en kvalitetsfasad i tegel.

Berätta mer

Vill du ha mer specifik information? Vi berättar gärna mer.